Een service van Zeker van de Zaak om Nederlandse makelaars te helpen met het verbeteren van hun online prestaties en data gedreven ondernemen.

Lokale Marketing

Vind, bind én boei potentiële verkopers in jouw werkgebied met de juiste content via sociale media, zoekmachines en online campagnes. Wij veroveren jouw werkgebied digitaal!

Social Media Marketing

Een Youtube-kanaal starten? Pinterest effectief inzetten? Instagrammer worden? Snapchatten? Waar zit jouw doelgroep en hoe bereik je ze het best? Wij gaan ermee aan de slag!

Online Marketing Strategie

Is jouw marketingstrategie als los zand? Wij zorgen voor een degelijk fundament onder je online strategie waarop je kunt bouwen. Datagedreven en resultaatgericht!

Online Campagnes

Met datagedreven online campagnes zorgen we ervoor dat je dagelijks nieuwe verkoopkansen krijgt. Het is aan jou om deze te converteren tot daadwerkelijke opdracht.

Communicatie & Creatie

Huisstijl veranderen? Evenement organiseren? Flyer, bedrijfsbrochure of woningmagazine laten ontwikkelen? Wij pakken het voor je op. Besteed je vraagstuk zonder zorgen aan ons uit.

Facebook Marketing

Facebook is dé ultieme marketingtool voor makelaars. Wij zetten Facebook resultaatgericht in voor meer naamsbekendheid, verkoop- en aankoopopdrachten.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een bijzonder krachtig instrument. Als je het goed inzet. Wij helpen je met het opzetten, uitvoeren en analyseren van succesvolle emailmarketingcampagnes.

Website-optimalisatie

Maak van je huidige website een efficiënte klantgenerator door slimme verbeteringen toe te passen. Converteer meer bezoekers tot potentiële opdrachtgevers.

Zoekmachine Optimalisatie

Wordt zichtbaar in alle belangrijke zoekmachines. Claim de beste posities in oa Google als er door potentiële klanten wordt gezocht naar een makelaar in jouw werkgebied.